آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون ایکس رسماً معرفی شدند


آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون ایکس رسماً معرفی شدند

بالاخره بعد از مدت‌ها انتظار و گمانه‌زنی در مورد محصولات جدید اپل، امشب طی یک مراسم رسمی در سالنی که به نام استیو جابز نام‌گذاری شده، از سه اسمارت‌فون جدید با نام‌های آیفون ایکس، آیفون ۸ و آیفون ۸ پلاس رونمایی شد. سه محصولی که حداقل یکی از آن‌ها می‌تواند آغازگر عصر جدیدی در تاریخ مدل‌های آیفون باشد.

دو محصول از این ترکیب سه‌گانه با نام‌های آیفون ۸ و آیفون ۸ پلاس طبق همان چارچوب ظاهری همیشگی آیفون طراحی شده‌اند و کاملاً می‌توان آن‌ها را جانشین آیفون ۷ و ۷ پلاس سال گذشته دانست؛ اما داستان در مورد آیفون ایکس – همان طور که از نامش پیداست – متفاوت است. در این مطلب گام به گام در مورد خصوصیات اصلی هر کدام از این سه محصول توضیح خواهیم داد.


طراحی

همان طور که گفته شد، آیفون‌های سری ۸ در همان قالب همیشگی ساخته شده‌اند. از نظر ظاهری، شاهد دو اسمارت‌فون با بدنه‌ی پشتی و سطح جلوی یکپارچه از جنس شیشه – درست مانند آیفون ۷ و ۷ پلاس – هستیم. البته شیشه‌ی به کار رفته در بدنه‌ی آیفون‌های ۸ نسبت به گذشته محکم‌تر و مقاوم‌تر ساخته شده است. این دو گوشی در سه رنگ نقره‌ای، خاکستری و طلایی عرضه خواهند شد.

آیفون ایکس نیز از نظر جنس بدنه مانند آیفون‌های ۸ طراحی شده و البته فقط دو رنگ خاکستری و نقره‌ای برای آن در نظر گرفته شده است.

صفحه نمایش

صفحه نمایش محصولات سری ۸، برای آیفون ۸ و آیفون ۸ پلاس به ترتیب ۴٫۷ اینچ و ۵٫۵ اینچ اندازه خواهد داشت. درست مانند محصولات سری ۷، اما این بار این نمایشگرهای رتینای آیفون از تکنولوژی True Tone بهره می‌برند و رنگ و دمای تصویر آن بهتر از گذشته با محیط تنظیم می‌شود.

نمایشگر آیفون ایکس همانطور که پیش‌بینی می‌شد، بدون حاشیه است و تمام سطح جلویی گوشی را در بر می‌گیرد. اپل صفحه نمایش این محصول متفاوت را سوپر رتینا معرفی کرده و سطح کیفیت، عکس‌العمل و کارایی آن را انقلابی در نمایشگرهای موبایل می‌داند.

این نمایشگر از رزولوشن ۱۱۲۵×۲۴۳۶ بهره برده و اندازه‌ی آن ۵٫۸ اینچ است که تراکم پیکسلی ۴۵۸ پیکسل در اینچ را به دست می‌دهد که بالاترین مقدار در آیفون‌هاست. ضمن اینکه باز هم طبق پیش‌بینی‌ها، بالاخره در آیفون نیز با یک نمایشگر OLED روبرو هستیم. با قابلیت‌هایی مثل HDR، Dolby Vision، ۳D Touch و True Tone می‌توان گفت اپل برای نمایبشگر آیفون ایکس سنگ تمام گذاشته است.

سخت‌افزار

اپل برای اسمارت‌فون‌های سال ۲۰۱۷ خود، چیپ A11 Bionic را معرفی کرده و ادعا می‌کند که این چیپ، قدرتمندترین چیپ ساخته شده برای یک اسمارت‌فون است. این چیپ حاوی یک پردازنده‌ی شش هسته‌ای با طراحی ۶۴ بیتی و ۴٫۳ میلیار ترانزیستور است. دو هسته از این شش هسته، به عنوان هسته‌های سریع‌تر برای انجام عملیات سنگین و چهار هسته به منظور کنترل عملکرد گوشی هوشمند در حالت‌های کم‌کار در نظر گرفته شده است که تمامی هسته‌ها، نسبت به A10 سریع‌تر هستند. پردازنده‌ی گرافیکی نیز ۳۰ درصد نسبت به A10 سریع‌تر شده است. این پردازنده‌ی گرافیکی این بار منحصراً توسط شرکت اپل طراحی شده است.

دوربین

آیفون ۸ از یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با قابلیت لرزش‌گیر اپتیکال به عنوان دوربین اصلی بهره می‌برد. برای آیفون ۸ پلاس نیز ترکیب دوربین دوگانه با دو سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم‌های f/1.8 و f/2.8 و البته لرزش‌گیر اپتیکال در نظر گرفته شده است. مشخصات شبیه به مشخصات دوربین‌های آیفون ۷ و ۷ پلاس است اما طبق گفته‌ی اپل، سنسور این دوربین‌ها کاملاً طراحی جدیدی داشته و می‌تواند ۸۳ درصد نور بیشتری را دریافت کرده و عملکرد بهتری نیز در حالت عکس‌برداری پرتره داشته باشد. تنظیمات نورپردازی و عکاسی پرتره‌ی جالبی نیز به نرم‌افزار دوربین آیفون ۸ پلاس اضافه شده است.

در مورد فیلم‌برداری نیز آیفون ۸ و ۸ پلاس بسیار قدرتمند هستند. این دو گوشی می‌توانند ویدئوهایی با رزولوشن ۴K و نرخ فریم ۶۰ فریم در ثانیه ثبت کنند. در حالت صحنه آهسته نیز امکان ضبط ویدئو با رزولوشن ۱۰۸۰p و ۲۴۰ فریم در ثانیه وجود دارد که مشخصات بسیار خوبی‌ست. در مجموع به نظر می‌رسد از نظر دوربین، اپل توانسته امکانات بیشتری نسبت به نوت ۸ سامسونگ به طرفداران خود هدیه کند.

برای آیفون ایکس نیز دوربین دوگانه با دو لنز ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8 و f/2.4 از نوع تله‌فوتو در نظر گرفته شده است. هر دو دوربین از لرزشگیر اپتیکال بهره می‌برند و فلش Quad-LED از نوع True Tone نیز برای این گوشی در نظر گرفته شده است. ویژگی مهم دیگر آیفون ایکس، دوربین جلوی قدرتمند آن است که مانند دوربین اصلی آیفون ۸ پلاس، از حالت‌های عکس‌برداری پرتره و نورپردازی پرتره بهره می‌برد.

خصوصیات ویژه

آیفون ۸ و ۸ پلاس هر دو گواهی مقاومت در مقابل آب و گرد و غبار را دارند. اسپیکرهای این محصولات بهبود یافته، از استریو پشتیبانی می‌کند و می‌تواند تا ۲۵ درصد صدای بلندتر و باس عمیق‌تری نسبت به محصولات سال گذشته تولید کند. آیفون‌های جدید اولین گوشی‌هایی هستند که مدعی طراحی کامل برای آمادگی کار با واقعیت افزوده (AR) هستند. سنسورهای جدید برای دوربین، پردازنده‌ی اصلی و پردازنده‌ی گرافیکی همگی به خوبی برای کار در حالت واقعیت افزوده آماده شده‌اند.

در کنار شبکه‌ی LTE Advanced و نسخه‌ی ۵٫۰ بلوتوث، این بار آیفون‌های جدید از شارژر بی‌سیم با استاندارد Qi نیز پشتیبانی می‌کنند. ضمن اینکه قابلیت شارژ سریع نیز برای هر دو گوشی از سری ۸ وجود دارد.

آیفون ایکس نیز مانند محصولات سری ۸ و البته محصولات سال گذشته، در مقابل آب و گرد و غبار مقاوم است و از قابلیت شارژ بی‌سیم و قابلیت‌های ارتباطی آیفون ۸ نیز بهره می‌برد. نکته‌ی بسیار مهم در مورد آیفون ایکس این است که این بار دیگر خبری از دکمه‌ی هوم نیست و برای رفتن به صفحه‌ی خانه‌ی گوشی، باید انگشت خود را از پایین نمایشگر به سمت بالا بکشید. با لمس صفحه – به جای لمس دکمه‌ی هوم – نیز می‌توانید گوشی را بیدار کنید. دیگر اینکه دکمه‌ی لبه‌ی سمت راست گوشی بزرگ‌تر شده و با نگه داشتن آن، دستیار دیجیتال سیری فعال شده و می‌توانید با آن صحبت کنید.

در غیاب Touch ID و دکمه‌ی هوم، روش جدیدی برای آنلاک کردن آیفون جدید در نظر گرفته شده است. اپل این روش را Face ID می‌نامد که با تشخیص چهره‌ی صاحب گوشی و نگاه او به دستگاه، فرایند آنلاک شدن اتفاق می‌افتد. برای این کار، سیستم کاملی با عنوان TrueDepth Camera در بالای نمایشگر گوشی قرار گرفته که در آن دوربین مادون قرمز، یک نورافکن و یک پرژکتور قرار دارند.

اپل تدابیر خاصی برای Face ID در نظر گرفته تا هیچ نگرانی از نظر امنیت و سرعت این تکنولوژی وجود نداشته باشد. این روش، چهره‌ی شما در حالت‌های مختلف را شناسایی می‌کند و حتی با عینک زدن، ریش گذاشتن، تغییر مدل مو یا تغییرات این‌چنینی نیز دچار مشکل نخواهید شد. ضمن اینکه چهره‌ی واقعی شما از عکس نیز تشخیص داده شده و با استفاده از عکس، نمی‌توان قفل گوشی را باز کرد. طبق گفته‌ی اپل، امکان آنلاک کردن گوشی توسط یک شخص تصادفی که با استفاده از TouchID حدود ۱ در ۵۰٫۰۰۰ بود، با Face ID به یک در یک میلیون شخص می‌رسد. امکانات معرفی شده در مورد Face ID گسترده و جالب هستند اما به هر حال باید منتظر عرضه‌ی گوشی و تست آن توسط افراد مختلف باشیم.

از قابلیت تشخیص چهره در یکی دیگر از بخش‌های پرطرفدار آیفون نیز استفاده شده است. با کمک این امکان، اپل Animoji را به آیفون آورده که در واقع همان اموجی‌های گذشته هستند که می‌توانند با توجه به حالت چهره‌ی شما، به حرکت درآمده و شکلک‌های متحرک جالبی را بسازند. در واقع شما می‌توانید در نقش شکلک‌های مختلف موجود در iOS بازی کنید.

نسخه‌ها، قیمت و عرضه آیفون ۸ ، آیفون ۸ پلاس و آیفون ایکس

آیفون ۸ یک نسخه‌ی ۶۴ گیگابایتی با قیمت ۶۹۹ دلار و یک نسخه‌ی ۲۵۶ گیگابایتی خواهد داشت که هنوز قیمت آن اعلام نشده است. آیفون ۸ پلاس نیز با ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی، ۷۹۹ دلار قیمت خواهد داشت، البته طبیعتاً برای این محصول نیز نسخه‌ی ۲۵۶ گیگابایتی در نظر گرفته شده است. پیش‌سفارش این محصولات از ۱۵ سپتامبر (۲۴ شهریور) آغاز شده و ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) محصول به دست خریداران خواهد رسید.

آیفون ایکس نیز در دو نسخه‌ی ۶۴ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه می‌شود که قیمت نسخه‌ی ارزان‌تر، ۹۹۹ دلار خواهد بود. پیش‌سفارش این محصول متفاوت از ۲۷ اکتبر (۵ آبان) آغاز شده و عرضه‌ی آن، ۱۲ آبان به بعد اتفاق می‌افتد.


برچسب ها: آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس، آیفون ایکس ،رسماً معرفی شدند ,
[ بازدید : 82 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
[ چهارشنبه 22 شهريور 1396 ] [ 9:48 ] [ مهسا ]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]